Disseny web i e-commerce

El disseny de pàgines web és fonamental per a l’èxit d’una marca i per a gran varietat de models de negoci. A Little Mamut fem disseny i programació web i estem a Castellar del Vallès (a 15 min de Barcelona).

Little Mamut t’ofereix serveis de disseny i desenvolupament web per ajudar a destacar i fer més trobable la teva marca o producte, a arribar als seus clients, vendre els seus productes o serveis, i donar suport a la seva estratègia empresarial.

La teva web és un aparador de vital importància en un mercat global. Mitjançant la creació de llocs web i les nostres solucions de comerç electrònic usables, atractives i, sobretot, efectives, Little Mamut t’ajuda a arribar als teus clients, a aconseguir leads, a vendre els teus productes o serveis i, en definitiva, a fer créixer el teu negoci.

A qui va adreçat el servei

 • Agències
 • Departaments de màrqueting
 • Departaments de vendes
 • Estudis de disseny
 • Institucions públiques
 • Freelances

Tingues el teu e-commerce o botiga online perfectament integrat en la teva estratègia digital actual i futura.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  15 anys d’experiència

  Orange
  Oliver Wyman
  Surkana
  Pelayo Seguros
  IPLAM
  Michelin

  Serveis de disseny web

  01

  Disseny i programació web

  Dissenyem i desenvolupem llocs web usables, responsive (multidispositiu) i basats ens els estàndards W3C: HTML5, PHP, CSS3 i javascript.

  02

  Botigues Online (e-commerce)

  Dissenyem, programem i desenvolupem la teva botiga online tenint en compte la seva principal funció: vendre

  03

  Maquetació web

  Maquetem dissenys fets per estudis de disseny, agències, dissenyadors freelance o empreses que tinguin el seu propi equip de marketing o de dissenyadors

  04

  Restyling o redisseny de llocs web existents

  El disseny evoluciona ràpidament i un lloc web pot quedar obsolet amb facilitat. Rentem la cara a la teva pàgina perquè es vegi com nova

  05

  SEO i optimització

  Millorem i monitoritzem la teva pàgina tant a nivell tècnic com d’estructura i de continguts per posicionar-la en buscadors i treure el màxim rendiment al teu màrqueting online

  06

  Arquitectura de la informació

  Entenem com és el teu negoci i el teu potencial client i t’organitzem la informació que ha d’aparèixer a la web de la manera que serà més còmode i fàcil per l’usuari

  09

  Microsites i landing pages

  Pàgines web temàtiques o orientades a la conversió de publicitat o adwords

  10

  Manteniment web

  Oferim serveis de manteniment web tant de tipus tècnic (suport, seguretat, etc) com de tipus creatiu (SEO, generació de contingut, etc)

  07

  Assessorament

  Coneixem molt bé el medi i t’aconsellem en la teva estratègia digital i web

  08

  Formació

  Fem formació personalitzada en temes de web, software, etc. per a empreses (la formació té la opció de ser bonificable, consulta’ns)

  El nostre procés

  Aquests són els passos que seguim per dissenyar, maquetar, programar i publicar la teva pàgina web:

  01

  Recerca i estratègia digital

  Estudiem el teu negoci i el paper que ha de jugar la pàgina en el paisatge competidor i en l’estratègia de negoci global. Entendre quins són els teus usuaris objectius ens permet afinar en el disseny de l’arquitectura de la informació i els etiquetatges més apropiats per a cada cas.

  02

  Proves d’usuari i d’UX (experiència d’usuari)

  En projectes complexes realitzem un prototipus de la pàgina a nivell esquemàtic (wireframe) i semifuncional. D’aquesta manera podem testejar la usabilitat i la idoneïtat de la solució proposadaa l’hora d’afrontar les necessitats i expectatives de l’usuari. Així ens assegurem d’obtenir un lloc web realment usable i eficaç.

  03

  Disseny gràfic

  Posem el disseny gràfic al servei de l’arquitectura de la informació, la usabilitat, l’accessibilitat, la pròpia experiència d’usuari i fins i tot del SEO. A més, en tot moment tenim presents els missatges, valors i atributs que la marca o el producte han de transmetre.

  04

  Maquetació

  Abans de començar una maquetació o programació web fem una petita revisió de la proposta de disseny, repassem l’estructura, la usabilitat, i si cal, assessorem el client sobre aspectes d’usabilitat, optimització de contingut, etc. A Little Mamut programem i maquetem a mida. Fem el vostre disseny una realitat. Res de pixel amunt pixel avall. Pixel perfect!

  05

  Programació, implementació i llançament

  Som experts en el sistema de gestió de continguts (CMS) WordPress. Així desenvolupem des de senzilles pàgines web informatives a solucions complexes de comerç electrònic passant, si cal, per la utilització d’eines i API de tercers. Revisem els nostres llocs webs per minimitzar-ne els errors i tenint molt present la seva seguretat, obtenint productes robusts, eficients i ràpids.

  Palmera

  E-commerce i botigues online amb Woocommerce

  De les opcions d’e-commerce disponibles, Little Mamut solem treballar amb WooCommerce, el plugin d’e-commerce per a CMS WordPress que actualment ja està funcionant en la meitat dels comerços online.

  01

  Productes

  La manera en què es mostren els teus productes és bàsica per atraure el teu consumidor. Cal que la informació sigui l’adequada i que els elemnts clau siguin fácilment visibles.

  02

  Tarifes d’enviament

  La configuració de les tarifes d’enviament és un element clau en la concreció de la decisió de compra.

  03

  Disseny del carret de la compra

  Aquesta part té un paper més important del que sembla en la optimització de les conversions de la teva botiga online.

  04

  Processos de compra senzills

  Les pàgines de checkout ideals són ràpides, senzilles i donen poques opcions d’escapada a l’usuari. Una bona opció és incloure tot el procés de checkout en una única pàgina (one-page checkout).

  05

  Opcions de pagament

  Com més opcions de pagament disposis en el teu lloc web més facilitats posaras al seus clients per fer la compra (PayPal, Visa, Master Card, etc.).

  06

  T’assessorem

  Posa’t en contacte amb nosaltres per comentar el teu projecte i determinar quina solució de comerç electrònic és la més adequada per als teus objectius a curt i llarg termini.

  Petit Mamut saluda

  Per què Little Mamut?

  Seguretat

  Suport in-house i desplaçament a events importants

  Time to market

  Tenim una gran agilitat i ens podem adaptar als teus timings

  Compromís

  Estem compromesos amb tu i amb l’èxit del teu projecte

  Consultoria i I+D

  Posem els nostres coneixements i experiència al teu servei

  Contacta amb nosaltres

  Telèfon (+34) 936 887 839

  C/Major 45
  08211 Castellar del Vallès
  Barcelona

  hola@littlemamut.com

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.