#FEM

Disseny de pàgines web

Disseny web

El disseny de pàgines web és fonamental per a l’èxit d’una marca i per a gran varietat de models de negoci.

A Little Mamut fem disseny i programació web i estem a Castellar del Vallès (a 10 min de Sabadell, Barcelona).

Little Mamut li ofereix serveis de disseny i desenvolupament web per ajudar a destacar i fer més trobable la seva marca o producte.

El nostre estudi està situat a Castellar del Vallès, però treballem amb clients d’arreu.

La importància del
disseny web

Som conscients del paper de la web en la seva estratègia comercial o de negoci. Donar a conèixer la seva empresa als possibles clients, informar sobre els seus productes o serveis o aconseguir més leads.

La seva web és un aparador de vital importància en un mercat global. Mitjançant la creació de llocs web i les nostres solucions de comerç electrònic usables, atractives i, sobretot, efectives, Little Mamut l’ajuda a arribar als seus clients, a vendre els seus productes o serveis i a fer créixer el seu negoci.

Les nostres especialitats

Disseny i desenvolupament de llocs web responsive (multidispositiu)

Restyling o redisseny de llocs web existents

Desenvolupament de Botigues Online (e-commerce)

Experts en sistema de gestió de continguts (CMS) WordPress

Optimització tant tècnica com d’estructura i continguts per a un màrqueting online eficient

Arquitectura de la informació

Assessorament en estratègia digital i web.

Formació personalitzada en temes de web, software, etc. per a empreses (formació bonificable, consulti’ns)

El nostre Procés

Els passos per dissenyar, maquetar, programar i publicar la seva pàgina web

01

Recerca i estratègia digital

Estudiem el seu negoci i el paper que ha de jugar la pàgina en el paisatge competidor i en l’estratègia de negoci global. Entendre quins són els seus usuaris objectius ens permet afinar en el disseny de l’arquitectura de la informació i els etiquetatges més apropiats per a cada cas.

02

Proves d’usuari i d’UX (experiència d’usuari)

En projectes complexes realitzem un prototipus de la pàgina a nivell esquemàtic (wireframe) i semifuncional. D’aquesta manera podem testejar la usabilitat i la idoneïtat de la solució proposada a l’hora d’afrontar les necessitats i expectatives de l’usuari. Així ens assegurem d’obtenir un lloc web realment usable i eficaç.

03

Disseny gràfic

Posem el disseny gràfic al servei de l’arquitectura de la informació, la usabilitat, l’accessibilitat, la pròpia experiència d’usuari i fins i tot del SEO. A més, en tot moment tenim presents els missatges, valors i atributs que la marca o el producte han de transmetre.

04

Programació, implementació i llançament

Solem treballar amb gestors de continguts (CMS) tipus WordPress. Així desenvolupem des de senzilles pàgines web informatives a solucions complexes de comerç electrònic passant, si cal, per la utilització d’eines i API de tercers. Revisem els nostres llocs webs per minimitzar-ne els errors i tenint molt present la seva seguretat, obtenint productes robusts, eficients i ràpids.

En parlem?

936 887 839